EMISIONI 92(Sezoni 7) 10 Janar 2022- Pamjet e dhunes ne seline e PD-se, “reklame” per sezonin turistik.

Ditën e shtunë selia e PD-së u kthye në arenë lufte mes mbështetësve të ish-kryeministrit Berisha, që shkuan të marrin selinë dhe atyre të kryetarit Basha, që u vunë në mbrojtje të saj.”Stop” komenton disa nga momentet më të nxehta të asaj dite, pamje që bënë xhiron e mediave të huaja, duke u kthyer në “reklamën” më të mirë për sezonin e ardhshëm turistik.

Të Fundit