EMISIONI 61(Sezoni 7)29 Nentor 2021-Hitparade i absurdit shqiptar

Një vajzë e vogël është filmuar duke kënduar himnin kombtar me flamurin kuq e zi në sfond. Domatet e serave po shkojnë dëm, e janë hedhur në tokë në Drenovicë të Beratit dhe Goricë të Lushnjes, Një invalid me dorë të prerë punon më lopatë në ndërtim. Tym e ndotje del nga dritaret e Faklutetit të mjeksisë dentare. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit