STOP – EMISIONI 20

Eduart Ndocaj në studion e “Stop”!

Fjalë-kyce: Emisioni STOP 29 janar,TV Klan, Saimir Kodra, Gentian Zenelaj, Eduart Ndocaj, “kaubojsi” ne “Stop”, Koco Kokëdhima në Vlorë..

Deputeti i Lezhës Eduart Ndocaj, i ftuar në studion e “STOP” sqaron vizionin e tij mbi drejtimin e mundshëm të Partisë Socialiste.

 

Me dhe pa shtëpi…..

Fjalë-kyce: Emisioni STOP 29 janar,TV Klan, Saimir Kodra, Gentian Zenelaj, banoërt e Freskut, shitja e apartamenteve, banori në Sarandë, gjyqi me shtetin rumun, banori në Borsh…

 Në këtë pjesë të programit vijnë 3 histori të personave të ndryshëm, që kanë mbetur pa shtëpi. Në rastin e parë, banorët pranë zonës së Freskut në Tiranë ankohen, se apartamentet e tyre janë shitur nga 2 herë.

Në rastin e dytë, një banor në Sarandë ka fituar gjyqin me shtetin rumun për shtëpinë, por me një vendim qeverie, shtëpia i jepet palës rumune.

Në rastin e tretë një person në Borsh, ia ka lënë në mirëbesim një komshiu prokurën për legalizmin e banesës, por tani ky i fundit ia ka përvetësuar.

 

Materniteti i Sarandës, një histori mjerimi. Rruga e TEG ndricohet me qirinj!

Fjalë-kyce: Emisioni STOP 29 janar,TV Klan, Saimir Kodra, Gentian Zenelaj, materniteti i Sarandës, rruga pranë TEG me qiri…

Kushtet e maternitetit “Kristo Kalivopudhi” në Sarandë, janë të mjerueshme. Kamera e STOP, ka hyrë në ambientet e maternitetit, ku cdo ditë po rrallohen lindjet. Më pas një tjetër vëzhgim në rrugën pranë TEG. Këtë herë gazetarja ndez qirinj, aty ku duhet të bënin dritë shtyllat e ndricimit.

Të Fundit