Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
EMISIONI 10 - Stop

EMISIONI 10


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Menaxherja e miss-eve-mashtruese… Testimi i mjekëve një farsë?

Pjesa e parë e emisionit STOP vijon serinë e denoncimeve ndaj menaxheres së miss-eve, që u merrte kandidatëve për konkure 2500 euro dhe nuk u jepte as paratë dhe as faturat me shpjegime.
Me pas trajtohet testimi i 1077 mjekëve. Një pjesë e konsiderueshme e tyre janë jo vetëm të afirmuar në fushën e tyre, por edhe në prag të daljes në pension. Megjithatë do t’i nënshtrohen testimeve

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=TwaSddHNxVQ” width=”560″ height=”315″]
Dhunohet avni bega, denoncoi abuzimet e drejtoreshës së spitalit Tepelenë!

Ish-nëndrejtori i spitalit të Tepelenës, Avni Bega, pasi ka denoncuar disa muaj më parë abuzimet financiare të drejtoreshës Ediola Braho, ështe dhunuar fizikisht pak ditë më parë. Ai akuzon pëe këtë bashkëshortin e Brahos.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=34bhLTc3VXE” width=”560″ height=”315″]
Rruga për në teg, probleme me ndricimin!

Vëzhgim mbi rrugën që të con në TEG, shtyllat e ndricimit të papërfunduara.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=HmPkOlwssmo” width=”560″ height=”315″]

Të Fundit