Elbasani pa abone, qytetarë e studentë shpenzojnë para për bileta autobusi-Stop-19 Maj 2021

Jemi në Elbasan për problemin e aboneve të transportit publik. Prej dhjetorit 2020 nuk ka abone në shitje. Vlera e abonesë është 12 mijë lekë dhe 6 mijë lek ajo e studentit. Bileta kushton 300 lekë të vjetra. Me bileta, një qytetari pagesa e urbanit i kushton minimalisht 20 mijë lekë të vjetra në muaj.Ne iu drejtuam Shërbimit të transportit në Bashkinë Elbasan dhe kontaktuam me përgjegjësin Eduart Borgi,i cili tha, se nuk ka planifikim në buxhetin e bashkisë për abonetë, ngaqë nuk ka para.

Të Fundit