E heqin nga puna për shkelje të rënda, inspektori kthehet në punë me urdhër të drejtorit

Jemi në pikën e doganës Qafë-Thanë, për inspektorin fitosanitar Pandush Sinatka. Ky i fundit inspektor fitosanitar në AKU Korcë, në vitin 2019 është larguar nga puna për shkelje të rënda dhe në 2021-shin është rikthyer, edhe pse Gjykata Administrative e Korcës e ka rrëzuar kërkesën e tij, ndërsa në Apelin e Tiranës, cështja ende nuk është shqyrtuar. Vetë Pandushi pretendon, se është kthyer me kod pune.Ne u drejtuam në Drejtorinë Rajonale të AKU Korcë, por na thanë, se Pandush Sinatka është marrë në punë nga drejtoria e përgjithshme.

Të Fundit