E enjtja parlamentare/momentet kulmore te sezonit kuvendor – Stop – 7 Janar 2021

Sot është e enjte dhe zakonisht këtë ditë të javës e lidhim me punimet parlamentare. “Stop” ka përzgjedhur disa prej momenteve kulmore të seancave parlamentare për këtë sezon kuvendor. Nuk mungojnë batutat dhe humori, në sallën e ligjvënësve, që duhet të ishte shembulli i seriozitetit dhe profesionalizmit.

Të Fundit