“E bëra, më lumtë” ja çfarë i dha kushërira ndërtuesit për të vjedhur shtëpinë e xhajës

Me kameran e fshehtë të “Stop” vetë qytetari Artan Deliu takon Lumturi Shabanin dhe i kërkon llogari, se cfarë letrash kishte për shtëpinë, që e konsideron të vetën. Por ajo i përgjigjet, se ka shtet, ku do të shpjegohet.Qytetari Artan Deliu shkon tek zyra ligjore e firmës Joni shpk dhe aty nuk e sqarojnë, se pse e kanë bërë këtë veprim.Ditën tjetër vetë përgjegjësi i zyrës deklaron, se këtë gjë nuk e ka bërë ai, por fajin ia ngarkon Vjollca Hoxhollit administratores së firmës Jon shpk. Ai i sugjeron, që të bëjë kallzim, ose t’i kërkojë hyrje tjetër Hoxhollit, pasi ëshë faji i saj.

Të Fundit