94 vjeçari i shkretë e merr për hyzmet dhe e paguan 200 mijë lekë, mbesa i bën gropën xhaxhait

Artan Deliu, tregon, se është trashëgimtari i Shefqet Deliut dhe bashkë me të atin kanë blerë një shtëpi në vitin 2004 te “Gora shpk”, për 16 mijë euro. Babai, 94 vjec, u sëmur dhe për të u kujdes Lumturi Shabani, vajza e xhaxhait për 3 muaj me pagesë 200 mijë lekë. Kur babai u shtrua në spital, Artani dëgjoi, se Lumturia po bënte letrat e shtëpisë. Pyet të atin, se mos ka bërë ndonjë akt dhurimi, por ai e mohoi.Në janar 2023 babai ndërroi jetë dhe Artani nisi procedurat e trashëgimisë. Në këtë moment zbulon, se Lumturia i ksihte marrë shtëpinë. Vjen nga Greqia dhe gjen njerëz në shtëpi, që banonin me qira.Artani bën denoncim në Polici dhe i vjen komshiu poshtë Armando Lleshi, që ishte blerësi i shtëpisë nga Lumturi Shabani.Artani zbulon, se Lumturia e ka blerë shtëpinë nga Joni shpk, ndërsa i ati i tij nga Gora shpk.Bëhet fjalë për të njejtën firmë, që ka ndryshuar emër.Noteri Gergji Donkoli thotë, se Lumturi Shabani ka falsifikuar letrat, ndaj bëjnë denoncim te Krimi Ekonomik.

Të Fundit