Durrës, Stop zgjidh problemin e lejes së lindjes për mamanë e re. 11 maj 2018

Erjola Cocka nga Durrësi i drejtohet emisionit “Stop”, pasi ka marrë lejen e lindjes në dhjetor 2017, por edhe pas dy mujash rezulton e punësuar, duke u privuar në këtë mënyrë nga paratë e sigurimve shoqërore. Në firmën private ku ka punuar, i thonë, që ia kanë bërë të gjitha dokumentat në rregull. Në zyrat e sigurimeve shoqërore, thonë, se këto të dhëna kanë ardhur me vonesë nga ekonomisti i fimrës.Ndërhyrja e gazetares së emisionit, koordinon korespondencën mes ekonomistit dhe sigurimeve shoqërore dhe Erjola tashmë mund t’i gëzohet asaj, që i takon me ligj.

Të Fundit