Durres/ me shtylle kurrizore te thyer, i heqin kempin, duhet te punoje-Stop-6 Janar 2021

Bedri Shaba është drejtuar në redaksinë e emisionit Stop, pasi në vitin 2012 është aksidentuar në punë dhe ka thyer shtyllën kurrizore. Pas këtij momenti është operuar në Spitalin Ushtarak, ku i kanë vën 6 vida në shtyllë kurrizore dhe ka përfituar trajtimin me kemp për 7 vjet. Në vitin 2019 ka shkuar për rinovim dhe KMCAP-i rajonal e ka dërguar në kempin epror. Ka shkuar në janar 2020 pranë këtij intitucioni, por pa e parë fare i kanë mohuar kempin, duke i thënë, se është i aftë për punë. I jemi drejtuar zyrës së punës në Durrës dhe kemi komunikuar me drejtorin, për të parë ofertat për punë dhe sa i përshtatet zotëria këtyre alternativave. Drejtori thotë se e sheh shumë të vështirë punësimin e Bedriu, pasi punët, që ofrohen, kërkojnë orare të zgjatura qëndrimi në këmbë.Bëhej fjalë për alternativa si: peshkatar në det të thellë, pastrues peshku, manikyrist, kuzhinier apo rrobaqepës.

Të Fundit