Drejtori i OSHEE-se, ben xhiro per t’u fshehur neper Shkoder.

Për problemin e mbifaturimit të shtetasit Artan Matia, pas Kujdesit të Klientit, kthehemi sërish në zyrën e drejtorit, por nga një hyrje tjetër, pasi drejtori e kishte mbyllur derën.Ky i fundit nuk di të japë shpjegime as për mbifaturimin dhe as pë faturimin aforfe, që i është bërë Artanit në shtator të këtij viti.I vënë përballë përgjegjësisë, drejtori kërkon të largohet për punë në zyrat qendrore, por pasi bën xhiro nëpër Shkodër, ai përfundon duke u fshehur në magazinën e OSHEE-së, me pretendimin, se coi materiale pune atje.Por emisioni “Stop” e solli problematikën në drejtorinë qendrore të OSHEE-së në Tiranë, ku na konfirmuan, se kemi të bëjmë me keqfaturim, ndaj zoti Matia u clirua nga faturimi i tepërt dhe debia.

Të Fundit