Doreheqja e Bashes/ Artistja shqiptare ben parashikimin-Stop-29 Prill 2021

Pas humbjes në zgjedhje dhe kërkesave për dorëheqje të kreut demokrat Lulzim Basha, aktorja dhe këngëtarja e njohur Rita Ndoci është shprehur në facebook. Përmes një statusi ajo ka shkuar, se Basha nuk heq këpucët, kur gatuan, e jo të presësh të dorëhiqet.Gjatë fushatës elektorale Basha u shfaq në një video, duke gatuar në shtëpi i veshur me këpucë.

Të Fundit