Denoncimi i Stop zgjon Ministrinë e Drejtësisë, i hiqet licensa Fatos Alimadhit!

Në nëntor 2022 transmetuam denoncimin e zonjës Rina Qyra ( Hajrie). Ajo ishte debitore, pasi nuk kishte shlyer dot një kredi të marrë. Kjo cështje kaloi te Micro Credit Albania, e cila kërkoi sekuestro prone.Përmbaruesi Fatos Alimadhi bëri fakt të kryer sekuestrimin e një prone në fshatin Bicaj të Gramshit, e cila kishte pronare të vetme nënën e debitores Rina Qyra. Alimadhi pretendoi, se mund të bllokonte pjesën takuese të vajzës debitore, edhe pse e ëma ishte gjallë dhe për më tepër ndarja nuk ishte bërë ende me gjyq.Në prill 2023, Idaet Rusi nga Pogradeci, tregoi, se bleu me këste një frigorifer në Korcë, duke vërtetuar me fatura pagesat e kryera. Por me urdhër të përmbaruesit Fatos Alimadhi i ishte bllokuar paga.Me ndërhyrjen e gazetarit të “Stop” paga e qytetarit Idaet Rusi, u zhbllokua.Pas shumë rasteve të shkeljeve, transmetuar në “Stop” Ministria e drejtësisë mori vendimin për heqjen e licensës së përmbaruesit Alimadhi.

Të Fundit