“Çunat e Bostonit”, ndihmojnë të moshuarit në Tiranë

Shoqata “Cunat e Bostonit” dhe emisioni “Stop” kanë ndihmuar me sende të nevojshme Shtëpinë e të moshuarve në Tiranë dhe disa familje në kushte të vështira në Shijak.

Të Fundit