Çakalli zbret në mes të Tiranës, kapet në shkallët e Teatrit të Operas dhe Baletit

Një çakall është kapur nga disa qytetarë që po pinin kafen e mëngjesit në zonën e Teatrit të Operas dhe Baletit.

Kjo nuk është e zakontë për Tiranën, ndërsa mësohet se është vendosur përkohësisht në një kafaz nga punonjës të Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacioneve.

Nuk dihet ende se si mund  të ketë përfunduar në mes të Tiranës, gjitari grabitqar më i vogël se ujku.

 

Të Fundit