Burrel/ aksident ne pune, mjeket nuk i japin kempin qe i takon

Udhëtuam drejt Burrelit për problemin e qytetarit Edison Lela me spitalin rajonal. Edisoni ka bërë një aksident në punë dhe ka dëmtuar rëndë dorën e majtë. Pasi ka marrë raportet nga ushtaraku, Edisoni nuk komisionohet nga spitali rajonal. Arsyeja nuk i shpjegohet.Ne shkuam pranë spitalit, për të takuar mjekët e komisionit dhe doktori Araniti, kirurgu shprehet, se sipas tij Edisioni duhet ta marrë raportin e komisionit. Po kështu doktoreshë Zana, dermatologe, thotë, se edhe sipas saj i takon.Është shefi i spitalit dhe kryetari i komisionit,ORL Behar Sina, që i ka thënë “jo” raportit të Edison Lelës.Pas sorollatjeve në spitalin e Burrelit,ne u konsultuam me mjekun ortoped traumator Dion Riza, i cili shpjegoi, se diagnoza e Edisonit rrezikon deri në invaliditet dhe duhet të trajtohet nga spitali rajonal të paktën 6 muaj.

Të Fundit