Breshka me gps/Kapen 7 tone droge!

Një aksion i përbashkët mes policisë shqiptare, Spak-ut dhe antimafias italiane bënë të mundur arrestimin e 37 personave dhe kapjen e një sasie droge me vlerë 40 milionë euro.Një tjetër aksion tregon, se kapet një sasi prej 7 tonë droge përmes një breshke të pajisur me gps.

Të Fundit