Berat/ Konflikti i punonjeses me kryebashkiakun, ky i fundit e hedh ne rruge-Stop-6 Maj 2021 – Stop
Të Gjitha

Berat/ Konflikti i punonjeses me kryebashkiakun, ky i fundit e hedh ne rruge-Stop-6 Maj 2021

Ndodhemi në qytetin e Beratit për ankesën e zonjës Mimoza Xhani, e cila ka punuar si Shefe e Inspektimit dhe parandalimit në Zjarrfikse ose Drejtoria e mbrojtjes nga zjarri dhe shpëtimi Berat. Ajo tregon, se prej 10 vitesh ka qenë punonjëse aty. Në vitin 2017 komandohet si drejtoreshë dhe me varësi nga Drejtoria e përgjithshme e Mzsh në Ministrinë e Brendshme.Sipas strukturës, sektorët e dy punonjësve Artan Merko dhe Dilaver Grëmshi nuk ishin të përfshira dhe ata prej 2 muajsh nuk ishin në atë drejtori. Zonja thotë, se kërkon delegimin e saj në funksionin e mëparshëm, pasi ish-kryetari i bashkisë i kërkonte largimin e dy punonjësve të tjerë, që nuk ishin në kompetencën e saj. Një vit pas vendosjes së drejtorit të ri, dy ish punonjësit Artan Merko dhe Dilaver Grëmshi kishin bërë një kallëzim për zonjën, me pretendimin se nuk i kishte marrë në punë dhe për shpërdorim detyre. Ajo thotë, se menjëherë pas kësaj u pezullua nga puna në tetor të vitit 2020, edhe pse Bashkia Berat, duhet të mbante përgjegjësi, pasi struktura ishte e miratuar nga vetë ajo.Qytetarja Mimoza Xhani shkon të takohet me kryetarin e Bashkisë dhe ai i thotë të bëjë shkresë, edhe pse ajo ka qenë disa herë aty dhe ka paraqitur shkresë.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *