Autobuzët e furgonët ndërqytetas, një rrezik publik i vazhdueshëm. 5 mars 2018

Autobuzët e furgonët e linjave interurbane janë kthyer në rrezik publik. Këto automjete ndalojnë vend e pa vend, edhe pse nuk ka tabela apo sinjalistikë, që t’i lejojë të ndalojnë e të marrin pasagjerë.”Stop” ka vëzhguar situatën kaotike në autostradën Tiranë-Durrës, Kavajë-Rrogozhinë dhe rrethrrotullimin e rrugës së Elbasanit pranë TEG-ut. Në një bisedë telefonike me kreun e policisë rrugore, Mit’hat Tola tha, se nuk janë kursyer gjobat për këto raste, por më shumë nuk mund të bëhet…?!

Të Fundit