Autobot gjithëpërfshirës në Shkodër, Rama si inspektor i punës. 12 mars 2018

Bashkia e Shkodrës duket, se po bën cdo ditë përpara. Autoboti, i përdorur për zhbllokimin e pusetave në disa zona problematike, u shndërrua në furnizues me ujë të pijshëm të zonës Ana e Malit, ku u krijuan probleme nga përmbytjet.Kryeministri Rama ishte sot në një kompani private, për të folur për punësimin.rama nuk hezitoi të sillej si inspektor i punës, duke pyetur punonjësit për pagat dhe duke bërë batuta, gjë që e ka kthyer në mënyrë komunikimi në cdo dalje publike.

Të Fundit