Autoambulanca e Velipojës, një barakë, ku mungon dhe oksigjeni…?! 27 shkurt 2018

 “Stop” ka trajtuar disa herë raste për situatën e autoambulancave në vend.Aksidenti i fundit në Velipojë dhe tragjedia e një familjeje, ktheu në vëmendje këtë realitet, kur flitet cdo ditë për shëndetësi falas.Vjollca Pacaj mjeke në qendrën shëndetësore të Velipojës dhe Rifat Malecaj, drejtues i ambulancës lëvizëse dëshmojnë mbi kushtet e rënda dhe shërbimin e munguara prej vitesh, por edhe në rastin e tragjedisë.

Të Fundit