Astir-Golem/ fallxhoret zgjidhin problemin e te dashurit e vjehrres.

Një qytetar shkon te fallxhore Dhurata në Golem, pasi thotë, se ka vjehrrën, por kërkon ta heqë nga shtëpia, pasi ajo e provokon dhe e ve në siklet.Një tjetër fallxhore është në zonën e Astirit. Ajo sheh filxhan dhe i thotë vajzës që i drejtohet, se nuk duhet të mërzitet, por t’ia hajë kokën me të mirë të dashurit, pasi të tilla janë kushtet e tij jashtë vendit.

Të Fundit