Artjola Toska dhe Irini Qirjako tregojne vitin 2020 dhe planet e te ardhmes – Stop – 17 Dhjetor 2020

Në prag te festave të fundvitit, që sivjet janë më të pazakonta se kurrë, kemi pyetur disa personazhe të njohur për vitin e tyre dhe planet për të ardhmen. Këtë herë vijnë me përgjigjet e tyre Artjola Toska dhe Irini Qirjako.

Të Fundit