Apeli rrenqethes i 84-vjecares: Nuk kam per te ngrene, ju lutem me ndihmoni

Jemi në lagjen “15 tetori” në Fier, pasi qytetarja Irena Qose, ka kërkuar ndihmë për fqinjën e saj 84 vjecare Mine Likaj.E moshuara jeton e vetme dhe në kushte të vështria ekonomike. “Stop” në bashkëpunim me “Fundjavë ndryshe” i kanë ardhur në ndihmë me ushqime, detergjentë, veshmbathje dhe batanije.

Të Fundit