Apeli per Noemin/ Qytetaret kontribuojne per nderhyrjen e veshtire-Stop-25 Mars 2021

Apelit të emisionit “Stop” dhe “Fundjavë ndryshe” për të ndihmuar Noemin e vogël, e cila ka nevojë për ndërhyrje, i janë përgjigjur shumë qytetarë. “Stop” tregon dhe falenderon qytetarët, që kanë kontribuar, që Noemi të ketë një jetë normale, pasi vuan nga skolioza.

Të Fundit