Apeli: Beni chek-upin, qe te kuroheni me ilace të skaduara…! 9 nentor 2018

Chek upi është ndër projektet më të debatuara të qeverisë Rama. “Stop” madje ka publikuar edhe kontratat abuzive, që tregojnë, se ambientet me qira, që janë marrë për kontrollin shëndetësor, paguhen nga ambulancat. Së fundi është publikuar edhe lajmi, se 93% e ilaceve në QSUT janë të skaduara. Në këto kushte, Renaldo ka pyetur qytetarët, nëse e kanë bërë chek-upin dhe a kanë besim të kurohen me këto medikamente.

Të Fundit