Alketa abuzon në emër të Jezu Krishtit: “Unë kam 7 vite që punoi për Zotin”

Pak ditë më parë transmetuam disa materiale shqetësuese, që qarkullojnë në rrjete sociale, të një zonje, e cila prezantohet si pastore. Alketa flet për Jezus Krishtin dhe mbledh njerëz të grupmoshave të ndryshme. Ajo kryen rituale të rrezikshme në emër të pastrimit të shpirtit, shërimit e heqjes së magjisë.Për Vëllazërinë Ungjillore dhe për psikologët, materiale të tilla janë shumë shqetësuese.Këto video janë si skena horrori dhe shumë të dëmshme për personat, që janë manipuluar.Veprimtaritë publikohen në një profil të emërtuar “ Kisha Online Jezus Krishti Zot”.Menjëherë pas transmetimit tonë, Alketa ka dalë në rrjetet e veta sociale, për një reagim, që është pak ta quash qesharak.

Të Fundit