Alda Klosi para Gjykatës, kërkon lirim nga burgu, gjyqtarja dorëhiqet nga çështja

Alda Klosi ka kërkuar këtë të martë ndryshim të masës së sigurimit në Gjykatën e Tiranës. Ajo është e dyshuar për gati 500 mijë euro që u gjetën në shtëpinë e sanitares Rozeta Dobi.

Seanca e të martës ka dështuar për shkak se gjyqtarja Vjollca Spahiu ka dhënë dorëheqjen nga shqyrtimi i kërkesës, për shkak se pretendon se ka konflikt interesi.

Klosi kërkon lirinë nga qeli me argumentin se ka probleme shëndetësore dhe se ka fëmijët në kujdestari.

Të Fundit