“Ai vetëm na grabit”/ Basha publikon videon: Rama ka dështuar. Bashkë do të sjellim ndryshimin për të gjithë!

Kryetari i PD-së Lulziim Basha, me anë të një video të shpërndarë në rrjetet sociale, shkruan se Rama ka dështuar dhe se vetëm na grabit.

Basha thekson se Rama ka si mision vetëm, të grabisë shqiptarët, duke shtuar se bashkë do të sjellim ndryshimin për të gjithë.

Postimi i kryetarit të PD-së Lulzim Basha:

A nuk e ndjen edhe ti këtë? Ai vetëm na grabit. Rama ka dështuar. Bashkë do të sjellim ndryshimin për të gjithë!

Të Fundit