6500$ për olimpiadën, Organizata e Njerëzve me Aftësi të Kufizuara thirrje për ndihmë

Aktivistët dhe atletët e organizatës së Njerëzve me Aftësi të Kufizuara Intelektuale, kanë bërë një thirrje përmes emisionit “Stop”,që të kenë mundësi të marrin pjesë në Kampionatin Europian për këtë kategori, që mbahet në Suedi në muajin qershor.Për këtë kërkohen donacione rreth 6500 $ për 4 atletë dhe 2 trajnerë.

Të Fundit