STOP – EMISIONI 15

Analfabetë funksionalë dhe shkelës të rregullave të qarkullimit!

Një raport i fundit i Bankës Botërore nxjerr në pah, se 60% e shqiptarëve janë analfabetë funksionalë në matematikë. Vec kësaj cështjeje, në këtë pjesë ka edhe një vëzhgim me intervista për këmbësorët që shkëelin rregullat e qarkullimit,në një kohë, që sot hyjnë në fuqi gjobat për këmbësorët shkelës të rregullave.

 

Historitë fatkeqe të invalidëve në Vorë dhe Fier!

Invalidi Gëzim Xhixha me banim në Vorë, jeton me bashkëshorten dhe 3 fëmijët me 8 mijë lekë të reja në muaj. Kjo shumë nuk i mjafton as për ilacet.Ndërsa në Fier Gëzim Hoxha, gjithashtu invalid, kërkon të punojë, por arrin të gjejë një punë, edhe pse ka dërguar kërkesa ne shumë institucione. Në tjetër cështje është dhe qitësja Etleva Kelo, e cila akuzon trajneren për mospagesën e saj.

https://www.youtube.com/watch?v=G3QkNxgMgm8

 

Ndihma fëmijëve jetimë në Durrës!

Rivjen historia e jetimëve në Durrës, kësaj here me zgjidhje. Disa qytetarë kanë ofruar ndihmat e tyre financiare në ndihmë të të miturve dhe gazetarët e STOP, ua kanë dorëzuar atyre.

Të Fundit