13 vite pasi ka përfunduar universitetin mësonë që ska diplomë…

Në redaksinë tonë është drejtuar një ish-student i Universiteti Ufo, sot Albanian University. Në vitin 2010 ai ka filluar studimet për infermieri të përgjithshme në filialin e Beratit. Pas përfundimit të studimeve, është pajisur me diplome, ka marrë dhe licensën dhe ka punuar si infermier. Në vitin 2016 denoncuesi ka nisur masterin për infermieri kirurgjikale dhe nuk ka arritur që nga viti 2017 të pajiset me diplomë, pasi nuk është matrikuluar. Përgjigja, që ka marrë, është se nuk i njihet as cikli i parë i studimeve.Qytetari ka kërkuar një zgjidhje nga universiteti, por administratorja i ofron zgjidhjen e cuditshme, që të bëjë një tjetër fakultet bachelor për fizioterapi dhe pastaj të manovrojnë, për ta matrikuluar edhe për master.Pas 13 vitesh zotërisë i digjen të gjitha, bachelor e master. Në fakt ajo që ka ndodhur është, se Ufo University, ka hapur degën infermieri në Berat në vitin 2010, ndërsa lincensimi nga ministria, është bërë një vit më vonë, në 2011-ën.

Të Fundit