100 mijë lekë për rezonancë pa rradhë, masa për infermieren e laborantin. 28 shkurt 2018

Një ditë më parë “Stop” transmetoi kamerën e fshehtë, që tregonte, sesi me 100 mijë lekë të vjetra nën dorë,infermierja Lazime Pëllumi, arriti t’i siguronte një fëmije, bërjen e rezonancës brenda ditës.Pas kësaj reagoi Ministria e Shëndetësisë dhe QSUT, duke shkëputur marrëdhëniet e punës për infermieren dhe pezulluar laborantin E.Sh.

Të Fundit