1 maji feste apo proteste/ Pergjigjet e qytetareve per te mos u humbur-Stop-4 Maj 2021

Të shtunën ishte 1 maji dhe Klintoni iu drejtua qytetarëve, për t’i pyetur, nëse e shohin si festë, apo si protestë këtë datë.Mes të intervistuarve janë dhe plot personazhe plot humor e ironi,të cilët thonë, se kanë punuar një jetë, e nuk gëzojnë dot një pension dinjitoz. Madje dsia prej tyre, thonë, se në Shqipëri do të duhet të vijnë punëtorët nga Bangladeshi.

Të Fundit