Stop – Fiton si mësuese në portal, por e heq drejtoresha, se nuk e do kolektivi! (01 shkurt 2019) – Stop
Të Gjitha

Stop – Fiton si mësuese në portal, por e heq drejtoresha, se nuk e do kolektivi! (01 shkurt 2019)

Nertila Kaso ka përfunduar studimet e larta dhe masterin për mësuesi të ciklit të ulët dhe pas konkurimit në portalin e dedikuar,nisi punë si mësuese ndihmëse në shkollën Pajun dhe Papër Sallak në Elbasan.Pas 3 ditësh, drejtoresha e shkollës e thërret dhe thotë, se nuk do t’i bëhet kontrata, pasi nuk e ka votuar kolektivi.Shkolla në fjalë aktualisht nuk ka mësues ndihmës.Drejtoresha e shkollës “Hysen Polaku”, Dituri Gurra, thotë, se për largimin e Nertila Kasos, ka marrë urdhër nga DAR-i, Elbasan, por nuk ka një urdhër me shkrim.Në përgjigjen zyrare të DAR-it, thuhet, se drejtoria e shkollës e emëron ose largon mësuesin, duke bërë votim në këshillin e mësuesve dhe kur ka kandidatë të profilit. Në këtë rast, ky kush nuk plotësohet.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *