Stop – Hitparade i absurdit shqiptar! (01 shkurt 2019)

Autobusi i Laprakës nxjerr tym të zi. Tubacionet në Ballsh janë shtrirë mbi trotuar. Në Bathore një bicikletë tërheq një ngarkesë të madhe. Palestra e shkollës në Kafaraj i ngjan më shumë një magazine mallrash. Në Fier një makinë transpoprton peshk me portobagazh të hapur. Janë këto disa nga situatat, që shfaqen dhe komentohen në këtë pjesë të emisionit, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit