“Herët u kujtove, u bë tani” vë duart në kokë kur zbulon se kush ka marrë kredi në emër të tij – Stop
KAMERA E FSHEHTE, KLIPET

“Herët u kujtove, u bë tani” vë duart në kokë kur zbulon se kush ka marrë kredi në emër të tij

Një qytetar nga Tirana tregon, se vjehrra e tij mori një kredi në institucionin financiar “Fed Invest” në vitin 2020 dhe u interesua, që ato 1 milionë lekë, që i kishin mbetur, t’i shlyente njëherësh në tetor të vitit 2022. Në këtë moment i thonë, që ka edhe një kontratë tjetër për një kredi 1 milionë lekë. Punonjësja Eriona Xhavara i kishte kërkuar të firmoste për një kredi, që e e kishte marrë vetë, duke i thënë, se këtë detyrim do ta paguajë ajo. Kredinë, sipas afateve, duhet ta mbyllte në tetor të vitit 2023 dhe tashmë vazhdon paguan, sepse bashkë me kredinë e punonjëses, duhet ta mbyllë në 2024-ën. Punonjësja u pushua dhe më pas u zhduk, duke mos zgjidhur asgjë.Drejtori i filjalit thotë, se punonjësja duhet të paguajë, ose do të shkojë në gjyq për prishje imazhi.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *