Zuckerberg konfirmon përballjen me Musk në kafaz: Jam gati që sot

Shefi i Meta, Mark Zuckerberg ka thënë se mezi pret për një luftë të propozuar në kafaz me rivalin Elon Musk.

Në një postim në aplikacionin e ri të mediave sociale Threads, Zuckerberg tha se kishte propozuar 26 gushtin për përballjen.

Pas një postimi në X në të cilin Musk pretendonte se po stërvitej “gjatë gjithë ditës”, Zuckerberg shkroi: “Unë jam gati sot, por ai nuk e ka konfirmuar”.

Të dy u bënë konkurrentë të drejtpërdrejtë në korrik me lançimin e Threads.

Zuckerberg dhe Musk janë përplasur me njëri-tjetrin muajt e fundit, teksa kërkuan një përballje, të ardhurat e së cilës pritet të shkojnë për bamirësi ndaj veteranëve.

Aksionet në dukje janë të larta pasi Meta, e cila gjithashtu zotëron Instagramin dhe Facebook-un, lançoi Threads në fillim të korrikut, duke tërhequr më shumë se 100 milionë regjistrime brenda disa ditëve.

Sidoqoftë, Zuckerberg më vonë tha se platforma kishte humbur më shumë se gjysmën e përdoruesve të saj deri në fund të muajit të kaluar.

Platforma rivale e mediave sociale X është përballur me kritika në disa raste që kur Musk mori drejtimin dhe bëri një sërë ndryshimesh, të tilla si detyrimi i përdoruesve që të identifikoheshin për të parë postimet.

Të Fundit