ZA Gramsh, cerdhe korrupsioni, kap dhe drejtësinë e kalbur të Elbasanit 19 qershor 2018

Emisioni “Stop” ka transmetuar kohë më parë problematikën e Zyrës Arsimore të Gramshit, e kthyer në cerdhe korrupsioni dhe abuzimi.Për situatën, ish mësuesja e matematikës, Alma Jonuzi bëri dhe kallzim penal, por 6 muaj më pas Prokuroria e Elbasanit pushon dosjen, me pretendimin, se nuk u provua vepra penale.Duke ndejkur skandalin e drejtësisë, gazetari i “Stop” zbulon, se në përgjim, është vënë vetëm numri i akuzueses dhe jo personave të implikuar dhe të kapur me zë e figurë në shkelje.

Të Fundit