Xhirohet filmi i parë në hapësirë, trupa kthehet në tokë pas 12 ditësh

Pas 12 ditësh në orbitë, përfunduan xhirimet e filmit të parë në hapësirë. Trupa ruse e përbërë nga aktorja Yulia Peresild, regjisori Klim Shipenko dhe kozmonauti Oleg Novitski sapo është kthyer në tokë pasi u largua më 5 tetor.

Anija kozmike Soyouz MS-18 u ul në Kazakistan në orën 4:36 të mëngjesit, koha e caktuar, sipas imazheve të transmetuara drejtpërdrejt nga agjencia hapësinore ruse.

Të Fundit