Vox-Pop/ Tubimi i Metes, ne thirrjen e pare ra termet!

Klintoni u është drejtuar qytetarëve, lidhur me thirrjen e presidentit Meta për tubimin e 2 marsit në bulevardin “Dëshmorët e kombit”.Në pyetjet dhe përgjigjet plot humor e batuta, shfaqet edhe frika, se pas thirrjes së parë të Metës ndodhi tërmeti i 26 nëntorit. Tani frika është për mbërritjen e koronavirusit.

Të Fundit