Vore/ Pas transmetimit ne Stop, shkarkohet kryebashkiaku Karamuca! – Stopi – 25 Nentor 2020

Një ditë më parë “Stop” skanoi, atë, se cfarë ka ndodhur me bashkinë e Vorës dhe ndërrimin e 3 kryetarëve në këtë bashki për cështje interesash të ngushta.

Posti i kryetarit të bashkisë së fundi i kaloi biznesmenit Shefki Karamuca, pas dorëheqjeve të kryetarit Brahimaj dhe nënkryetares Laureta Omeri.Kryetari i tretë brenda vitit i Vorës, Shefki Karamuca, sapo mori postin, nisi të ndërtoje objektin e tij privat ngjitur me Bashkinë dhe sipas informacioneve ky objekt është pa leje.Vec kësaj, stafi i firmës private të Karamucës, është punësuar në Bashkinë e Vorës.Pas transmetimit, mësojmë, se edhe Karamuca është shkarkuar nga posti i kryebashkiakut të Vorës.

Të Fundit