Vogëlushes i shpëtojnë jetën, operohet në Itali, familjarët falenderojnë bamirësit

Në muajin prill transmetuam rastin e vogëlushes Esmeralda Halilaj nga Picarë, Vlorë. Ajo është 14 muajshe në luftë për jetën, si pasojë e një problemi në zemër shumë kompleks e të rëndë. Operacioni i saj, që kushton 20.000 € u mundësua nga emisioni “Stop” dhe fondacioni “Fundjavë ndryshe”. Koston i mori përsipër “Fortis Beton” dhe Orest Sota. Mamaja e Esmeraldës tregon nga Italia, vogëlushja është operuar dhe pritet rekuperimi.

Të Fundit