Vlorë, si u manipulua shkaku i vdekjes nga gazi në aksident 12 shtator 2018

Zoje Latifaj tregon, sesi i shoqi, Rito Latifaj,humbi jetën i asfiksuar nga gazi, një muaj pasi kishte filluar punë në Kocul tek puset e naftës.Por prokuroria e Vlorës nuk ka nisur hetimet, ndërsa janë hartuar dy raporte mjeko-ligjore, me konkluzione të ndryshme. Eksperti Auron Rexhitaj, i përballur më familjarët e viktimës, pranon, se Rito Latifaj ka humbur jetën nga gazi dhe thotë, se nuk dijeni për raportin, që e klasifikon ngjarjen si aksident.

Të Fundit