Vlorë, blen motorr, por drejtoria e targave e sorollat për dokumentat 12 shtator 2018

Daniel Sulaj nga Vlora tregon, se bleu një motorr dhe i vuri targat, konform rregullave. Më pas bleu dhe 30 të tjerë, dy prej të cilëve u bënë me targa, por të tjerët jo. Në dokumenta mjetet rezultojnë me një sedilje, ndërsa në realitet kanë dy. Ky të paktën është shpjegimi i drejtorit të targave në Vlorë Andrea Cirja. Pasi lidhet në telefon me drejtorin e teknikës në drejtorinë qendrore në Tiranë, ky i fundit, thotë, se do të respektohen dokumentat e origjinës.

Të Fundit