Vjedhja e motorrit te Tregu Cam, Prokuroria dosja fle në prokurori. 26 prill 2018

Altini, një qytetar nga Tirana, tregon në “Stop”, sesi i vodhën motorrin në zonën e tregut cam.Ai bëri menjëherë denoncim pranë komisariatit numër 3 në kryeqytet, por nuk u vu kurrë në dijeni,për atë që kishte ndodhur apo ecurinë e hetimeve.”Stop” ka rindërtuar ngjarjen dhe ka mësuar, se Komisariati numër 3 ia ka referuar cështjen Prokurorisë së Tiranës,por kjo e fundit nuk ka ndërmarrë asnjë veprim.

 

Të Fundit