“Viktima” e drejtësisë në kërkim të provave të pafajësisë së tij. 29 mars 2018

Pasi Elidon Bojko u përball me një akuzë të paqenë, për trafik narkotikësh, me të cilën nuk e lidhte asgjë, nisi vetë kalvarin e zbardhjes së të vërtetës. Ai mësoi përmes bashkëpunëtorëve të rrjetit, se emri i vërtetë i Markos është Mondi dhe ai vijon punën i patrazuar.Tashmë mbetet vetëm t’i provojë drejtësisë me provat e siguruara vetë, se është i pafajshëm.

Të Fundit