Videot e mashtrimit/ I dashuri dhe i vëllai pranojnë zhvatjen e parave-Stop-11 Maj 2021

“Stop” ka siguruar pamjet filmike, ku qytetari Genci Cici pranon, se ka për t’i dhënë paratë Irenës, por thotë, se është në momente të vështira tani, ndaj do ia japë më vonë.Edhe vëllai i “të dashurit” të Irenës i ka marrë kësaj të fundit lekë borxh, shumë të cilën në gjykatë nuk e ka pranuar, pasi ka thënë, se ajo vetë ia ka dhënë për fëmijët. Ndërkohë në videon, që në disponojmë, ai i merr këto lekë dhe i thotë, se edhe mbreti kërkon ndihmë dhe se do t’ia kthejë pak nga pak, kur të ketë mundësi.

Të Fundit