Video/ Sorra boshtatis koshin e plehrave.

Një sorrë ka hyrë në koshin e plehrave dhe nuk gjen paqe, derisa nxjerr të gjitha mbeturinat nga koshi. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit